Sant Cugat, amb 954 establiments, a la dotzena posició del rànquing d'oferta comercial a Catalunya


  • Comparteix:

Carrer de Santa Maria / Foto: Web Ajuntament

Carrer de Santa Maria / Foto: Web Ajuntament

Sant Cugat té 954 establiments, segons el Cens d'Establiments Comercials de Catalunya. El municipi se situa en la dotzena posició del rànquing d'oferta comercial de Catalunya, un document elaborat per la Generalitat que inclou les ciutats amb més de 75.000 habitants. La ciutat té una densitat comercial de 10,73 establiments per cada 1.000 habitants i una ràtio de 1.104,38 metres quadrats de superfície de venda per cada 1.000 residents.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha posat en valor les dades.

Mayte Pérez

Ens podem autofelicitar per aquesta dada, tenint en compte que som a la dotzena posició de Catalunya i no només de Barcelona.


Per seguir la línia de treball d'enfortir el teixit comercial de la ciutat, Pérez ha avançat que l'Ajuntament està preparant una campanya per fomentar que la població compri a Sant Cugat.

Altres municipis
La classificació l'encapçala Girona amb una densitat comercial de 16,67 establiments per 1.000 habitants. La segueixen Barcelona, amb una mitjana de 16,24, i Lleida, amb 15,87.

El teixit comercial de les cocapitals de la comarca, Terrassa i Sabadell, també apareix a la llista. Sabadell ocupa la vuitena posició amb 2.591 comerços i una densitat de 12,44 establiments per 1.000 habitants. La segueix Terrassa amb més negocis, 2.626, però una densitat comercial més baixa, 12,21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.