El Tibidabo obre un procés de selecció per a operadors d'atraccions i de restauració per a l'estiu


  • Comparteix:

El Tibidabo es troba al bell mig de Collserola / Foto: Tibidabo.cat

El Tibidabo es troba al bell mig de Collserola / Foto: Tibidabo.cat

El parc d'atraccions Tibidabo, ubicat a Collserola, disposa d'entre cinc i 10 vacants per a operadors d'atraccions, que hauran de controlar els accessos, comprovar les mesures de seguretat i posar-les en marxa, entre d'altres tasques, i entre cinc i 10 més per als serveis de restauració del recinte. L'Ajuntament de Barcelona ha comunicat que busca persones de 40 anys o més amb formació d'FP 2, Batxillerat o estudis relacionats amb l'àmbit del turisme i la restauració i experiència mínima d'un any en atenció al client, així com domini del català, castellà i anglès en nivell mig. S'ofereix un contracte eventual de tres a sis mesos a partir del juny en jornades d'entre cinc i set hores i mitja amb un sou de 6,63 euros bruts per hora.

Pel que fa a aquesta oferta de treball, Barcelona Activa organitza aquest divendres una sessió informativa de nou del matí a dos quarts d'una del migdia. L'activitat inclou una sessió preparatòria perquè els candidats puguin preparar la presentació davant l'empresa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.