Els sindicats i la direcció de Delphi pacten mantenir el creixement de la planta santcugatenca


  • Comparteix:

L'empresa es compromet a invertir durant els propers 4 anys a Sant Cugat

L'empresa es compromet a invertir durant els propers 4 anys a Sant Cugat

Els sindicats CC OO i UGT han arribat a un preacord amb la direcció de l'empresa Delphi pel qual la companyia es compromet a invertir durant els propers quatre anys a la planta de Sant Cugat. L'objectiu de l'acord, segons els sindicats, és mantenir els llocs de treball i garantir el poder adquisitiu dels treballadors.

Els sindicats i la direcció de Delphi han arribat a un preacord de conveni, a través del qual la companyia es compromet a realitzar inversions a la planta santcugatenca per continuar desenvolupant projectes industrials a mitjà i llarg termini.

El principal objectiu dels sindicats és mantenir els llocs de treball, garantir el poder adquisitiu dels treballadors i no acceptar el solapament de torns, que suposava l'augment de les hores efectives de treball anuals.

L'empresa s'ha compromès a realitzar inversions durant els propers quatre anys per obtenir quatre mòduls de la nova bomba DFP3, que serveix per bombejar combustible, a més d'assegurar que mantindrà durant aquest període la plantilla fixa que existeix en l'actualitat.

El preacord, que es podria convertir en conveni si obté el suport de la plantilla de Delphi, també estableix el compromís d'elaborar un reglament per al Comitè de Seguretat i Salut i la coparticipació en l'elecció de la Mútua Laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.