El govern liquida el deute pendent amb l'Ajuntament pels diners avançats per al Pla de Barris de les Planes


  • Comparteix:

La Generalitat enllesteix el deu amb Sant Cugat pel Pla de barris

La Generalitat enllesteix el deu amb Sant Cugat pel Pla de barris

La Generalitat ha saldat el deute pendent amb l'Ajuntament en concepte dels diners que Sant Cugat va avançar per tirar endavant el Pla de Barris de les Planes per la manca de liquiditat del govern. Els imports que faltaven per abonar, corresponents a despeses del 2014, 2015 i 2016, pugen a 196.500 euros, han explicat a Cugat.cat fonts del consistori.

El Pla de Barris de les Planes, que va finalitzar a finals del 2014, va tenir un cost de quatre milions finançat a parts igual per la Generalitat i l'Ajuntament. No obstant això, els problemes de finançament del govern van fer que en el seu moment el consistori avancés diners per obra pagada i executada que anava a càrrec de la Generalitat. Va ser un deute que va assolir el milió d'euros.

Després de formalitzar diversos pagaments, el govern ha liquidat aquest 2017 els impagats a Sant Cugat en concepte del Pla de Barris. Un projecte que va començar el 2009 amb les obres dels carrers de Doctor Modrego i de Passatge del Pi de les Planes.

Fa dos anys, el govern va aprovar una segona pròrroga del Pla de Barris al districte per als exercicis 2015-2016, amb un cost de 300.000 euros. El pla, finançat a parts iguals entre la Generalitat i l'Ajuntament, va destinar l'aportació a programes socials, culturals, esportius i juvenils i també a una campanya de voluntaris per fer recollida de fibrociment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.