El Mira-sol Centre estrena Mirasolacasa.cat, el sistema per comprar per Internet


  • Comparteix:

El web està actiu des d'aquest dilluns

El web està actiu des d'aquest dilluns

El Mira-sol Centre ha posat en marxa un servei de compra per Internet, Mirasolacasa.cat. De moment, agrupa sis comerços de la centralitat comercial i ofereix una cistella comuna que permet l'usuari comprar a tots els establiments en un únic enviament. L'àrea de lliurament engloba tot el Vallès Occidental i Vallvidrera i les despeses d'enviament són de 6,95 euros per a compres inferiors a 100 euros.

L'objectiu de la iniciativa és incloure la quinzena de comerços de la centralitat en un futur proper. Per ara, s'hi han afegit representants de tots els sectors de frescos: la carnisseria Casa Cerdanya, la peixateria Carrillo, la fruiteria Ca l'Àvia Roser, la botiga d'aviram Kikiriquim, la de menjars preparats Gasull i la xarcuteria Cristóbal.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha assegurat que la iniciativa vol ser una manera de promocionar la compra als mercats.

Mayte Pérez

La compra als mercats podria ser millor. Aquest servei podria fer que pugés aquesta dada.


Els paradistes ho veuen com una oportunitat d'arribar a nous clients i fidelitzar els que ja hi compren. Ho ha explicat Quim Mateu, de Kikiriquim.

Quim Mateu

Els clients joves que tot ho compren per Internet ho podran fer ara. La gent que no ho pot carregar li podem portar a casa i qui no ve aquí ens pot coneixer. Fidelitzem els clients i som on hem de ser.


Els lliuraments a domicili es faran diàriament de dotze del migdia a vuit del vespre de dimarts a divendres i el matí de dissabte en franges de dues hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.