El sector de l'electrònica de consum només va créixer un 0'5% l'any 2003


  • Comparteix:

Entre les empreses del sector trobem Sharp amb seu a Sant Cugat

Entre les empreses del sector trobem Sharp amb seu a Sant Cugat

L'electrònica de consum ha experimentat un creixement del 0'5% en el darrer any al Vallès Occidental. És un lleuger augment que ve a confirmar l'estancament que està patint una indústria força present a la nostra ciutat, amb centres de producció com el de la multinacional Sharp. Factors com les discretes exportacions o la competència en les importacions en el mercat estatal expliquen aquesta xifra.

Després de deu anys seguits creixent, al 2003 les exportacions en el sector de l'electrònica de consum van caure un 3'2%. Aquest és un dels factors que expliquen que aquest sector només hagi crescut un 0'5% en el darrer any. Si a això li sumem el fet que la competència de les importacions en el mercat interior han augementat tenim el perquè d'aquesta discreta xifra. La producció de DVD, de televisors de gran pantalla i dels reproductors portàtils de discos compactes i MP3 han ajudat a que aquesta xifra no fos més baixa. L'electrònica de consum és un sector econòmic destacat a la nostra comarca, i Sant Cugat no n'és una excepció, ja que a la nostra ciutat hi ha una planta de l'empresa japonesa Sharp.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.