Els CEO de Mobile World Capital Barcelona i EPSON Spain, ponents de Tribuna Sant Cugat Empresarial


  • Comparteix:

Aleix Valls i Ernest Quingles / Foto: Tribuna Sant Cugat Empresarial

Aleix Valls i Ernest Quingles / Foto: Tribuna Sant Cugat Empresarial

Els directors generals de Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls, i d'Epson France-Spain-Portugal, Ernest Quingles, seran els ponents del Tribuna Sant Cugat Empresarial. El fòrum que organitza Sant Cugat Empresarial (SCE), amb el suport del consistori, estrena nom i format de conversa i se celebrarà el 6 de juliol d'una a quatre de la tarda al Teatre-Auditori.

La nova etapa arriba després del conveni signat per l'Ajuntament, la Fundació Sant Cugat Actiu i SCE, per rellançar el fòrum empresarial.

El fòrum està en marxa des del 2003, ha acollit més de 10.000 visitants i ha canviat diverses vegades de format. Ara la trobada es plantejarà com una conversa entre els dos ponents, seguida d'un dinar relacional de 'networking'. El president de Sant Cugat Empresarial (SCE), Joan Franquesa, ha sintetitzat així l'aportació de Valls i Quingles.

Joan Franquesa

Són gent que sempre han apostat per Sant Cugat i, a més, són persones de referència en el món de les tecnologies, en la innovació i en l'àmbit empresarial.


La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, ha recordat que amb actes com aquests la ciutat vol posicionar-se com un pol d'atracció al Vallès.

Joana Barbany

Estem tocant l'autopista però mirem cap al Vallès. Amb aquest sector tecnològic i d'innovació Sant Cugat té un paper important.


La sessió, que preveu una assistència de 250 persones, anirà moderada pel sotsdirector d''El món a RAC1', el santcugatenc Jofre Llombart, i abordarà la relació entre les noves tecnologies i les noves economies. Franquesa ha apuntat que la voluntat és organitzar dues trobades a l'any. La propera serà a l'octubre.

Les entrades per a la sessió, patrocinada per Banc Sabadell, costen 60 euros per als socis i 80 per als no socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.