Antoni Abad revalida la presidència de la patronal Cecot per als propers quatre anys


  • Comparteix:

Antoni Abad / Foto: ACN

Antoni Abad / Foto: ACN

Antoni Abad continuarà com a president de la patronal vallesana Cecot fins el 2021. Ho han decidit els membres de l'entitat en una assemblea extraordinària aquest dimecres a Terrassa. La d'Abad era l'única candidatura presentada davant la junta electoral. Serà el quart mandat consecutiu d'Abad, que iguala el nombre de mandats del seu predecessor en el càrrec, Eusebi Cima.

El president ha agraït el suport i la confiança 'renovada' i s'ha compromès a seguir treballant per impulsar accions que millorin la competitivitat de les empreses. Amb tot, ha demanat als empresaris que siguin 'proactius' per fer sentir la seva veu i recuperar la interlocució amb les adminsitracions i els agents socials.

Abad ha afirmat que el comitè executiu intensificarà la línia de treball basada en la generació de propostes que millorin la competitivitat de les empreses associades i la preservació dels interessos de les empreses catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.