La 2a Fira d'Economia Social i Solidària aposta per les formes de vida alternatives


  • Comparteix:

La 2a edició de la Fira d'Economia Social i Solidària de Sant Cugat ha reunit aquest dissabte a la Rambla del Celler trenta entitats socials, set més que l'any anterior, per donar a conèixer als ciutadans les iniciatives en aquest àmbit que s'estan duent a terme al territori. L'edició d'enguany ha apostat per promoure les alternatives en educació i en aspectes de la vida quotidiana amb dues taules rodones. La jornada, impulsada per la Xarxa d'Economia Solidària i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, s'ha traslladat de la tardor a la primavera.

Les entitats han donat el tret de sortida a la jornada amb les paredetes per informar els visitants sobre els seus objectius i la seva manera de funcionar. La membre de la Xarxa Local d'Economia Social Anna Fernández ha explicat a Cugat.cat la importància que es facin aquests actes.

Anna Fernández

L'economia social i solidària posa les persones al centre. Vivim des de fa anys en una crisi sistèmica i és necessari visibilitzar que existeixen alternatives.


Al matí també s'han dut a terme xerrades sobre les alternatives en el món de l'educació, de l'electricitat i de l'energia, entre d'altres. Les cooperatives han agraït aquesta possibilitat de mostrar-se al públic.

Entitats

Jo normalment no faig fires, però com que ho organitzava la XES em va semblar que era un bon lloc per presentar la meva feina. / A vegades costa donar-nos a conèixer i penso que ser aquí és una bona manera d'estar junts. / Crec que el treball cooperatiu és un valor afegit.


L'edició també ha ofert tallers, activitats infantils i un vermut musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.