El restaurant VdGUST obre aquest dissabte amb música en directe i tast del producte


  • Comparteix:

El VdGUST està situat al carrer de Castillejos

El VdGUST està situat al carrer de Castillejos

El restaurant VdGUST ibèrics i formatges fa aquest dissabte a les vuit del vespre la festa d'inauguració amb un tast del producte, cava per a tothom i música en directe, amb el duet de Meritxell Neddermann de piano i saxo. El local està situat al número 30 del carrer Castillejos i vol apostar, a més de l'oferta gastronòmica, pels espectacles en directe de petit format.

El responsable del local, Oriol Gràcia, explica que l'oferta gastronòmica és variada i que es basa 'en un bon producte d'embotit i formatges'.

Oriol Gràcia

Estarà especialitzat en fustes d'embotit ibèric, de qualitat i amb molta varietat. També hi haurà tot tipus de formatges, paté, postres artesanals i molta varietat de vins, caves, gintònics i mojitos.


Gràcia també destaca la proposta de l'establiment de música i espectacles en directe.

Oriol Gràcia

Per venir a passar una bona estona, a part de menjar, es podrà escoltar música en directe i monòlegs en un petit escenari que tenim.


El restaurant obrirà cada dia al matí i al vespre per oferir esmorzars i sopars. Al migdia només oferirà dinars de dijous a dissabte i els diumenges estarà tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.