L''start-up' santcugatenca Escout signa un contracte de més de 3 milions de dòlars amb l'americana Wag


  • Comparteix:

Versió del dispositiu que Escout subministrarà a l'empresa nord-americana Wag / Foto: Escout

Versió del dispositiu que Escout subministrarà a l'empresa nord-americana Wag / Foto: Escout

L''start-up' amb seu a Sant Cugat Escout, amb el suport de la plataforma d'inversió i suport a l'emprenedoria de la també santcugatenca Up! Catalonia, ha signat un contracte pel subministrament del dispositiu Escout, una caixa de seguretat electròniqua per guardar claus, amb la companyia nord-americana Wag. Escout subministrarà 200.000 mecanismes a aquesta empresa americana, que ofereix a través d'una aplicació serveis per passejar mascotes. El contracte s'ha signat per un valor de 3.200.000 dòlars.

El dispositiu, que porta el mateix nom que l''start-up', és una caixa cuirassada que es pot instal·lar a la porta de l'immoble o bé en altres punts segurs d'ancoratge per guardar les claus. El mecanisme es pot desbloquejar a través del telèfon mòbil durant un temps determinat perquè el propietari de l'immoble permeti accedir a algú que no té les claus a casa seva de forma controlada. L'Escout és un producte enfocat, entre d'altres, als professionals del sector immobiliari com explica el cofundador d'Up! Catalonia Carles Brugarolas.

Carles Brugarolas

Això té un mercat potencial molt gran. Serveix per eliminar els costos de gestió de les claus que en diversos sectors econòmics és un cos molt elevat com ara al sector immobiliari, de serveis domèstics, manteniments de piscines...


Brugarolas també ha destacat el valor que una 'start-up' de creació recent hagi aconseguit un contracte de més de tres milions de dòlars i l'ha posat com a exemple de cas d'èxit en emprenedoria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.