GFT busca 300 professionals per a les delegacions de Sant Cugat i Madrid


  • Comparteix:

Seu santcugatenca de GFT / Foto: GFT

Seu santcugatenca de GFT / Foto: GFT

L'empresa tecnològica GFT, especialitzada en el sector de serveis financers, busca 300 nous professionals perquè s'incorporin fins a finals d'any a les delegacions de Sant Cugat i Madrid per desenvolupar projectes de transformació digital en banca i assegurances. La companyia busca persones expertes en l'àrea digital, capaces d'afrontar nous reptes, explorar tendències, idear estratègies, dissenyar, desenvolupar prototips i tastar, així com analitzar i extraure conclusions.

Els professionals més demandats són els relacionats amb l''Internet de les Coses' on es busquen experts en plataformes Cloud, API, Big Data, Intel·ligència Artificial, Robotic Process Automation (RPA) i Maching Learning.

També busquen especialistes en Java, desenvolupadors i arquitectes experts en les últimes tecnologies 'front-end' i 'back-end', desenvolupadors i analistes 'mainframe' i 'project maganers'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.