L'empresa de treball temporal Randstad s'instal·la a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'ETT obrirà una oficina a l'avinguda de Cerdanyola

L'ETT obrirà una oficina a l'avinguda de Cerdanyola

L'empresa holandesa de treball temporal Randstad obrirà una oficina a Sant Cugat el proper 1 d'octubre. La nova seu s'ubicarà als baixos del número 75 de l'avinguda de Cerdanyola i pretén així cobrir l'àrea de Sant Cugat, que fins ara es portava des de la sucursal que tenen a Rubí.

La propera obertura de l'oficina de Randstad a Sant Cugat s'engloba en el procès d'expansió a tota Espanya que està duent a terme l'empresa de treball temporal (ETT) holandesa. L'objectiu és obrir noves seus en aquelles poblacions on actualment ja s'està treballant. En el cas de Sant Cugat, a més, es tracta d'un mercat molt bo per als responsables de Randstad, ja que hi ha moltes empreses i molta gent buscant feina.

Així ho ha explicat el director de l'oficina de la nostra ciutat, Manuel Nogueras, que ha afegit que el més important és fer una bona selecció de treballadors i que aquests puguin acabar contractats directament per l'empresa.

Manuel Nogueras

L'ideal és que la gent es quedi a la llarga a l'empresa. Perquè el treballador estarà content amb Randstad i la companyia també ho estarà amb Randstad perquè ha fet una bona selecció. És la nostra filosofia.


Pel que fa als llocs de treball més sol·licitats són administratives amb coneixements d'anglès, i després totes les feines relacionades amb els perfils industrials, com poden ser mossos de magatzem o el treball en cadena de muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.