Oliu assegura que el canvi de seu social del Banc Sabadell 'no té data de caducitat'


  • Comparteix:

Primer consell d'administració a Alacant / Foto: ACN

Primer consell d'administració a Alacant / Foto: ACN

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha afirmat que el canvi de seu social de l'entitat bancària 'és indefinida, no té data de caducitat' i és una decisió 'molt meditada'. Oliu també ha recordat que 'feia temps que sabíem que si es produïen determinades circumstàncies hauríem de donar aquest pas i havíem avisat'. Així ho ha manifestat des d'Alacant, on aquest dijous el banc ha celebrat el consell d'administració per primer cop des del trasllat des de Sabadell. Banc Sabadell té seu operativa a Sant Cugat.

Oliu ha comparegut amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui s'ha reunit amb el consell d'administració de l'entitat. El màxim responsable del Sabadell ha recordat que Alacant és la província de l'Estat espanyol on el Sabadell té una quota de mercat més gran, amb un 26,59%. Oliu ha qualificat la jornada com 'històrica', ja que per primer cop el consell d'administració s'ha trobat a Alacant, concretament a l'antiga seu central de la CAM.

El consell d'administració ha aprovat els comptes dels primers nou mesos, que es presentaran aquest divendres. Entre els membres del consell hi ha José Manuel Lara García, del grup Planeta. Miquel Roca i Junyent, un dels anomenats 'pares de la Constitució' i exdirigent de CiU, n'és el secretari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.