Sant Cugat es manté com la ciutat més cara del país en el preu de l'habitatge lliure


  • Comparteix:

El preu mitjà del metre quadrat a la ciutat és de 3.008 euros / Foto: Europa Press

El preu mitjà del metre quadrat a la ciutat és de 3.008 euros / Foto: Europa Press

Sant Cugat repeteix com la ciutat de Catalunya de més de 25.000 habitants amb el preu del metre quadrat més car en habitatge lliure, que se situa en 3.008 euros de mitjana, per davant de Barcelona (2.992,10). El preu supera la barrera dels 3.000 euros i suposa un augment de 400 euros i més del 15% respecte el mateix període de l'any passat. Aquesta xifra també situa Sant Cugat com la segona ciutat més cara de l'Estat espanyol, només superada per Sant Sebastià (3.326,90 euros).

Són dades del ministeri de Foment espanyol del tercer trimestre de l'any que confirmen un increment continuat dels preus a Catalunya en els últims tres anys. En aquest tercer trimestre del 2017, el preu del metre quadrat de l’habitatge lliure a Catalunya és de mitjana de 1.871,40 euros, fet que suposa un 6,2% més que l’any passat.

En el conjunt de l'Estat espanyol, el preu per metre quadrat s'ha situat en 1.540 euros, un 2,7% per sobre del tercer trimestre del 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.