Una quinzena de parades del Mercat Torreblanca se sumen a Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

Interior del Mercat Torreblanca / Foto: Ajuntament

Interior del Mercat Torreblanca / Foto: Ajuntament

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) té 15 nous associats, tots ells de parades del Mercat Torreblanca. Amb aquesta incorporació a l'entitat, que ara ja té 236 membres, els clients que tinguin la targeta de fidelització Sant Cugat a la Butxaca podran gaudir dels avantatges també en aquest espai. A més, enguany, el trenet de Nadal de StC també farà parada en aquest mercat.

Amb aquest acord ja són 16 les parades del Mercat Torreblanca que s'han unit a l'associació de comerciants. Des de StC es considera que aquesta incorporació beneficiarà els comerciants en el sentit que queden més connectats amb el nucli urbà. Tot plegat ho ha posat en valor, en una entrevista al 'Sant Cugat a fons', la presidenta de l'entitat, Aïda Fernández.

Aïda Fernández

Podrem fer més força. Que el trenet arribi fins allà vol dir que també ens preocupem per ells. Els rebem amb estima.


Les 15 noves parades que s'han sumat a StC són Bonaparte pa i dolç, Carnisseries Cano, Bacallaneria Hermanos Anton, Polleries Imma, Polleria Rosa Maria Jodar, Peixateria Maria Dolors, Peixateries Carrillo, Xarcuteries Gríful, Xarcuteria Cansaladeria Paez, Carnisseria Serra, Fruiteria La Rambla, La Cassola del mercat, Gasull i Claramunt i l'Òptica Universitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.