ECA Global traslladarà la seva seu social al parc de negocis Sant Cugat A-7


  • Comparteix:

La companyia de serveis ECA Global traslladarà la seva seu social al parc de negocis Sant Cugat A-7, ubicat al polígon de Can Sant Joan. L'edifici tindrà 12.000 metres quadrats i entrarà en funcionament el 2006, any previst de finalització de les obres del projecte.

La companyia ECA Global, que està formada per més de vint empreses, ha comprat una parcel·la del polígon Can Sant Joan a la promotora immobiliària Hines per edificar-hi la seva nova seu social. L'edifici acollirà els serveis centrals i les divisions de la corporació.

La promotora immobiliària Hines desenvolupa el projecte del polígon d'oficines Can Sant Joan, que disposa d'una superfície edificable de més de 37.000 metres quadrats. Els terrenys, que estan situats entre els termes municipals de Sant Cugat i Cerdanyola, acolliran diversos edificis d'oficines, un hotel i una zona comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.