Foment del Treball obre un expedient per expulsar la Cecot de la institució


  • Comparteix:

Antoni Abad és president de la Cecot / Foto: ACN

Antoni Abad és president de la Cecot / Foto: ACN

La junta directiva de Foment del Treball ha aprovat aquest dilluns a la tarda obrir un expedient per expulsar la Cecot de la institució. La patronal vallesana té ara 15 dies per donar explicacions i defensar-se davant l'acusació de 'vulnerar les normes de funcionament' que planteja Foment del Treball, relatives a l'expansió territorial de Cecot més enllà del territori de referència. El president de l'entitat vallesana, Antoni Abad, que va presentar candidatura per presidir la institució ha insistit que 'és molt important i transcendent mantenir la unitat empresarial'.

El president de la Cecot, Antoni Abad, ha assegurat que la patronal vallesana té 'bons arguments de pes' per respondre a l'expedient d'expulsió i 'esvair dubtes' per continuar en l'organització. Després d'obrir el camí perquè la Cecot deixi de ser soci col·lectiu de la institució, Abad ha assegurat en declaracions a l'ACN, que 'albira un resultat positiu' perquè confia que podran 'aclarir els punts que se'ls plantegen'.

Antoni Abad

Tenim bons arguments de pes uns i altres per aclarir alguns punts que se'ns plantegen i per continuar junts. A partir d'aquí, albiro un resultat en positiu.


Un total de 42 membres de la junta han votat a favor de l'expedient i nou en contra, a proposta del comitè executiu que també s'ha reunit aquest dilluns a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.