Endesa estrena sistemes d'automatització a la xarxa del Vallès Occidental per minimitzar els talls elèctrics


  • Comparteix:

Endesa ha instal·lat durant l'últim any 62 nous sistemes de telecontrol en centres de transformació del Vallès Occidental, els quals permeten reduir el temps d’interrupció del servei en cas d’incidències i assegurar la continuïtat del subministrament elèctric. El conjunt d’actuacions, amb una inversió de gairebé 1,1 milions d'euros, forma part del Gran Pla de Qualitat de la companyia i té afectació en els més de 126.000 clients de la comarca.

Amb la instal·lació dels nous telecomandaments, el centre de control que Endesa té a Barcelona pot rebre informació i fer maniobres d'operació a distància. D’aquesta manera s’estalvia temps en la localització d’avaries, i es redueix per tant el temps d’interrupció del servei.

A més, en 26 de les 62 instal·lacions també s’han substituït els elements de maniobra convencionals per cabines de nova tecnologia que incorporen un gas aïllant que redueix la necessitat de manteniment. Endesa està treballant en els últims anys en la tecnificació i modernització de la seva xarxa, amb l’objectiu d'apropar-se a un model de gestió més eficient de la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.