L'empresa de Sant Cugat Market Development s'expandeix a Madrid


  • Comparteix:

L'empresa va néixer el 2002 / Foto: Mdevents.es

L'empresa va néixer el 2002 / Foto: Mdevents.es

L'agència d'hostesses i organitzadora de festes Market Development, amb seu a Sant Cugat, obre una segona oficina a Madrid. L'empresa, amb 15 anys d'antiguitat, està especialitzada en protocol i relacions públiques. Aquest any s'ha encarregat de proveir personal a més de 500 esdeveniments.

La directora i fundadora de l'empresa, Monika Blasco, ha explicat a Cugat.cat que obren una nova oficina a Madrid ja que cada vegada tenen més clients d'aquesta zona.

Monkia Blasco

Els serveis són exactament els mateixos que oferim a Sant Cugat. La diferència és que cada vegada tenim més clients de Madrid i serà molt més fàcil donar-los atenció i servei.


Blasco ha afegit que aprofitarà el procés d'expansió de Market Development per obrir un nou mercat a l'altra empresa que codirigeix, laOriginal, que des de fa dos anys s'ha dedicat a la instal·lació d'estands a fires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.