El fòrum SantCugatribuna fa un pas endavant i es converteix en una associació d'empreses


  • Comparteix:

L'agrupació aplegarà, de moment, 26 grans empreses de Sant Cugat

L'agrupació aplegarà, de moment, 26 grans empreses de Sant Cugat

El fòrum empresarial SantCugatribuna fa un pas endavant i es convertirà, d'aquí a pocs mesos, en una associació d'empreses. L'objectiu dels seus membres és crear una xarxa empresarial forta basada en la innovació, i coordinar tots els parcs empresarials de la ciutat.

El fòrum empresarial SantCugatribuna, que fins ara consistia en una trobada bimensual d'empresaris de la nostra ciutat, ampliarà els seus objectius. La voluntat dels seus membres és crear una associació d'empreses amb un perfil comú, basat en la innovació i l'aposta per les activitats de valor afegit.

El procés de constitució d'aquesta associació, que encara no té un marc legal determinat, començarà al gener del 2005, i comptarà amb el suport de l'Ajuntament. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, s'ha mostrat molt satisfet per aquesta iniciativa, que convertirà el fòrum 'SantCugatribuna' en una xarxa empresarial més ambiciosa, i en un nou interlocutor econòmic per a l'Ajuntament.

Jordi Joly

SantCugatribuna no només ha de ser un punt de trobada relacional, sinó també una associació empresarial. L'Ajuntament tindrà, així, un nou interlocutor econòmic.


Joly ha explicat que aquest nou gir en l'estructura del SantCugatribuna respon a la voluntat de les 26 empreses que en formen part d'enfortir els seus lligams. Una de les funcions prioritàries de la futura associació, segons Joly, serà aprofitar les oportunitats estratègiques que ofereix la ciutat i donar un impuls, de forma coordinada, als parcs empresarials.

Jordi Joly

Posar-se d'acord per organitzar els parcs empresarials, a través d'entitats de conservació. Fomentar la imatge externa i la senyalització.


El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica considera que aquest projecte és un pas més en la voluntat de l'Ajuntament d'aconseguir que les empreses no visquin d'esquenes a la ciutat, i s'impliquin en el dinamisme econòmic de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.