Abad exposa que l'expulsió temporal de Cecot 'vulnera els estatuts de Foment' i 'perjudica' la institució


  • Comparteix:

Abad, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Abad, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

El president de Cecot, Antoni Abad, ha denunciat que la fórmula d'expulsió temporal de la patronal vallesana aprovada aquest dilluns per la junta directiva de Foment del Treball 'vulnera els estatuts' de la patronal i 'perjudica' la institució. A proposta del president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, la junta directiva ha acordat suspendre Cecot com a membre col·lectiu fins a finals de 2018, quan acaba el seu mandat al capdavant de Foment.

Abad ha assegurat que manté el 'compromís' de presentar-se a les properes eleccions a la presidència de Foment i ha fet una crida a canviar 'l'estil amb què es governa' la patronal. El president de Cecot ha afirmat que segueixen 'sent membres de Foment'. De fet, perquè l'expulsió sigui efectiva l'assemblea general de la patronal haurà d'avalar la decisió de la junta. El president de Cecot també s'ha queixat que s'ha fet una 'interpretació recargolada' dels fets que se'ls va demanar justificar.

Antoni Abad

La fórmula vulnera els estatuts i és difícil d'entendre. Estem molt sorpresos. Crec que perjudica molt Foment.


Entre les actuacions que Cecot havia de justificar estava l'enviament una carta al ministre d'Economia espanyol, Luis de Guindos, en la qual criticava el decret llei que facilitava el trasllat de seu social d'empreses després de l'1-O o la participació de Cecot en la Taula per la Democràcia.

En referència a l'escrit d'al·legacions que van presentar la setmana passada, Abad ha afirmat que la seva resposta 'aportava moltes proves en les quals quedava ben palès el nostre respecte i el nostre interès de servei al teixit empresarial'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.