La Cambra de Terrassa i l'Ajuntament s'uneixen de nou per impulsar la internacionalització


Temes relacionats

El 50% dels joves santcugatencs del Programa de Garantia Juvenil de la Cambra van obtenir feina (15/gen/18)

Més de 500 emprenedors s'han citat a la 9a Jornada d'Emprenedoria per millorar les tècniques de venda (26/oct/17)


  • Comparteix:

El conveni s'ha presentat aquest divendres

El conveni s'ha presentat aquest divendres

La Cambra de Terrassa i l'Ajuntament han renovat el conveni de col·laboració que mantenen des de fa tres anys, enguany enfocat a donar impuls a l'emprenedoria i la internacionalització de les empreses. Aquest any, l'entitat cameral centrarà la seva atenció en l'assessorament i informació sobre com obrir-se a nous mercats, mentre que el consistori assumirà l'atenció en matèria de constitució d'empreses. Durant l'any passat, el servei de suport a l'emprenedoria va atendre unes 300 persones, fet que es va traduir en la posada en marxa de gairebé un centenar d'empreses.

Aquest servei s'articula a través del Punt d'Atenció a l'Emprenedor, que ofereix informació, assessorament i formació als emprenedors. Pel director gerent de la Cambra de Terrassa, Josep Prats, Sant Cugat ofereix un bon entorn per a l'emprenedoria, fet que es manifesta en el nombre d'empreses constituïdes, el 35% dels emprenedors atesos, i en un alt índex de supervivència.

Josep Prats

Aquestes 300 persones suposen 96 empreses creades. Això és una ràtio molt alta.


De les prop de 300 persones ateses, el 55% són dones i el 34% està entre els 40 i 50 anys. Enguany, la col·laboració entre les dues institucions fa un pas més i posarà el focus en la internacionalització, com ha explicat la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany.

Joana Barbany

Per lligar-ho als nostres plans estratègics ara oferim servei d'internacionalització a través de la Cambra i el Punt d'Atenció a l'Emprenedor el faran els nostres treballadors.


Per aquest servei, l'Ajuntament inverteix 49.500 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.