En marxa el procés per dotar Valldoreix d'un reglament per als pressupostos participatius


Temes relacionats

L'EMD estudiarà accions legals contra Mou-te per Valldoreix per acusar-la de manca de transparència (21/jun/17)

Mou-te per Valldoreix alerta de 'manipulació' als pressupostos participatius (20/jun/17)

Valldoreix activa les votacions dels 24 projectes presentats als pressupostos participatius ( 2/jun/17)


  • Comparteix:

Cartell dels pressupostos participatius de l'EMD

Cartell dels pressupostos participatius de l'EMD

L'EMD de Valldoreix vol dotar-se d'un reglament de funcionament per als pressupostos participatius i ho vol fer amb les aportacions ciutadanes. És per això que ha engegat una enquesta en línia per captar l'opinió dels valldoreixencs, que s'analitzarà en una comissió especial amb membres del govern i de l'oposició. L'administració descentralitzada també ha convocat els veïns el 22 de febrer a les sis de la tarda a la sala de plens a una sessió on també podran fer aportacions a aquest efecte. L'elaboració d'aquest reglament endarrereix el calendari dels pressupostos participatius i obre la porta a ajuntar la dotació d'enguany, de 100.000 euros, amb la de l'any vinent.

Segons la previsió de l'EMD, les votacions per triar els projectes guanyadors que es finançaran amb els pressupostos participatius començaran després de l'estiu i, per tant, la seva execució difícilment es podrà completar durant l'exercici actual. És per això que la vocal de Participació Ciutadana de l'EMD, Elena Degollada, ha explicat a Cugat.cat que s'està estudiant ajuntar el pressupost d'enguany amb el de l'any que ve i assolir una partida de 200.000 euros.

Elena Degollada

Els diners que teníem destinats per als pressupostos d'aquest any més els de l'any que ve els farem junts per executar les inversions i obres durant el 2019.


Amb la posada en marxa d'aquest reglament l'EMD també vol respondre algunes de les queixes sorgides del procés de l'any passat. És el cas de la plataforma Mou-te X Valldoreix, que va criticar la manca d'informació per presentar projectes, una queixa que l'EMD va lamentar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.