Neix l'associació de comerciants del Monestir amb la voluntat de dinamitzar el comerç del barri


  • Comparteix:

L'entitat s'integrarà a la Federació de Comerciants de Sant Cugat

L'entitat s'integrarà a la Federació de Comerciants de Sant Cugat

L'associació de comerciants del barri del Monestir ja és una realitat. La nova entitat, escindida de l'associació de veïns del barri, ha signat els seus estatuts amb la Cambra de Comerç de Terrassa, i neix amb la voluntat de reconstruir la continuïtat de l'eix comercial a ambdós costats del Monestir.

El president de l'associació de comerciants del barri del Monestir, José Luis Galvany, assegura que la nova entitat ha de servir per atreure un major nombre de consumidors a l'entorn de l'avinguda Cerdanyola. Segons Galvany, el Monestir s'ha convertit en una 'barrera' que impedeix la continuïtat de l'eix comercial, i una de les funcions de la nova entitat ha de ser enderrocar aquest mur imaginari.

José Luis Galvany

Sant Cugat està dividit en dues parts, i el Monestir és una barrera. Volem que la gent ens visiti i que hi hagi continuïtat en l'eix comercial.


La nova associació s'ha constituït oficialment aquest dilluns, durant l'acte de signatura dels estatuts a la delegació santcugatenca de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. José Luis Galvany enumera els objectius que s'ha marcat l'entitat.

José Luis Galvany

Donar a conèixer als santcugatencs que el comerç del nostre barri és viu. L'hem de promocionar, fins que aconseguim que ens visitin.


La nova entitat s'ha escindit de l'associació de veïns del barri per poder integrar-se en la futura Federació de Comerciants de Sant Cugat, que podria constituir-se formalment aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.