L'empresa japonesa de robòtica Fanuc s'instal·larà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fanuc es dedica a la robòtica / Foto: Fanuc

Fanuc es dedica a la robòtica / Foto: Fanuc

L'empresa de disseny i fabricació de robots per a la indústria Fanuc traslladarà les seves oficines de Castelldefels a Sant Cugat, segons avança el diari 'Ara'. La companyia japonesa s'instal·larà al parc de Can Sant Joan, on té previst adquirir uns terrenys per més de cinc milions d'euros. La voluntat de l'empresa és ampliar la seva activitat en el nou emplaçament, tot i que no preveu fabricar a les noves instal·lacions.

L'empresa ha presentat una oferta a l'Incasòl de 5,6 milions d'euros per 29.000 metres quadrats, tot i que l'operació està pendent de tancar-se. Són dues parcel·les al costat de Rubí, on està l'empresa Europastry.

Les oficines que té previst ubicar a Sant Cugat són la seu central per a l'activitat a la península Ibèrica, on té diversos centres de treball i una plantilla de 76 treballadors. L'empresa és proveïdora de companyies com Apple, Tesla i Amazon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.