Set empreses de Sant Cugat aprofiten el Mobile World Congress com a aparador per fer 'networking'


Temes relacionats

Conesa declina participar en actes del MWC amb salutacions al rei Felip VI (26/feb/18)

Els hotels de Sant Cugat s'omplen pel Mobile World Congress (26/feb/18)


  • Comparteix:

El Mobile World Congress (MWC) ha arrencat aquest dilluns amb la presència de milers d'assistents i centenars d'expositors, entre els quals set de Sant Cugat, que aprofiten la trobada per establir vincles amb empreses del sector. Així, Cleandrone, Biid, Brightsight i SkinTemp han posat sobre la taula la seva proposta als estands de la Generalitat situats als pavellons de Fira Barcelona, a l'Hospitalet. A més, tres companyies més, Bioinnove, Abouit i Tviso han pogut establir-se als estands del 4 Years From Now (4YFN) situats a Fira de Montjuïc. El MWC té lloc fins aquest dijous.

Cleandrone, ubicada a Valldoreix, ha aprofitat el congrés, on participen com a expositors per primera vegada, per presentar un sistema per optimitzar la neteja de plaques fotovoltaiques, amb la utilització de drons. El soci fundador de la companyia, Ricard Pardell, ha explicat que participar-hi és una oportunitat per trobar clients.

Ricard Pardell

Et dóna una oportunitat per arribar a clients d'arreu del món.


Biid, especialitzada en la seguretat de la identitat per als usuaris de dispositius mòbils, és una de les companyies santcugatenques que més vegades ha assistit al congrés recentment. El cap de projecte de l'empresa, Xavi Vilchez, ha explicat que el congrés serveix per afavorir la projecció internacional.

Xavi Vilchez

Ens serveix per donar-nos a conèixer i buscar clients internacionals.


L'estand del Centre Tecnològic de Catalunya, l'Eurecat, ha acollit també un projecte amb accent santcugatenc: SkinTemp. Es tracta d'un apòsit adhesiu que permet monitoritzar l'evolució de la febre en un pacient. Sobre l'oportunitat de participar al MWC n'ha parlat el cofundador de la iniciativa, Ignacio Faura.

Ignacio Faura

El nostre 'partner' és Eurecat i per a nosaltres és una oportunitat única.


L'holandesa Brightsight també s'estrena al congrés. Es tracta d'una companyia especialitzada en ciberseguretat que es va establir a Sant Cugat l'estiu passat i que aprofita la trobada per donar-se a conèixer a l'entorn. Ho explica el membre de l'empresa Xavier Castells.

Xavier Castells

Des del juliol estem a Sant Cugat i és la primera vegada que ens presentem. Per nosaltres era important ser-hi per compartir experiències i buscar negoci.


El MWC és la trobada del sector més important a àmbit internacional i espera durant aquesta setmana la visita de més de 100.000 congressistes i centenars de mitjans de comunicació i especialistes acreditats. Un esdeveniment multitudinari que ha fet afinar les mesures de seguretat per part dels Mossos d'Esquadra amb, per exemple, la utilització de drons. Una altra de les conseqüències de la trobada és l'alta ocupació del sector hoteler. De fet, a les ciutats properes a l'Hospitalet, com Sant Cugat, els allotjaments estan gairebé plens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.