Un nou establiment de disseny i decoració d'interiors obrirà properament a Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou local de disseny d'interiors obrirà en un mes i mig al passeig de Francesc Macià

El nou local de disseny d'interiors obrirà en un mes i mig al passeig de Francesc Macià

La interiorista i decoradora Victoria Belousova inaugurarà a Sant Cugat una nova botiga de disseny d'interiors. L'establiment, sota el nom de Victoria Interiors, consistirà en un 'showroom' on es tindrà especial compte el gust del client i aquest podrà crear i personalitzar els seus mobles i espais.

Victoria Interiors treballarà amb més de 300 acabats i diferents ambients de la casa, com la cuina i les habitacions. Belousova ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que aposta per un negoci amb pressupostos assequibles i basat en un concepte conegut com a 'luxe modern'.

Victoria Belousova

És un concepte nou que uneix qualitat, disseny d'autor i materials naturals. És un estil entre disseny italià i estil dels anys 50-60.


Belousova també ha comentat que s'oferiran productes fabricats a Europa amb pressupostos assequibles. L'establiment es trobarà a Coll Favà, al passeig de Francesc Macià 72, i obrirà les portes d'aquí a unes setmanes. A més, ha afegit que també necessitarà una dependenta professional disposada a conèixer nous estils.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.