El primer Congrés de Dones Emprenedores arriba aquest dimarts a Sant Cugat

Una de les principals ponents que participa en la iniciativa és sor Lucía Caram


  • Comparteix:

Alguns dels ponents del congrès / Foto: Wipcongres.com

Alguns dels ponents del congrès / Foto: Wipcongres.com

La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) organitza aquest dimarts el primer WiP Congrés de Dones Emprenedores de Catalunya que se celebrarà al Teatre-Auditori, amb la presència destacada de sor Lucía Caram. L'entitat ha organitzat una jornada de taules rodones i conferències per donar eines a les dones que volen mantenir o iniciar un negoci. La jornada comença a les nou del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre, amb un preu d'entrada de 40 euros, per a la sessió del matí o la tarda, i 75 euros per a tot el dia. Les dues tarifes inclouen els àpats corresponents.

Al congrés es parlarà d'innovació, de creativitat, de l'empoderament de les dones i de l'impacte personal i social que comporten. Algunes de les ponències destacades seran la de l'economista Miquel Huguet sota el títol 'Innovació en sectors tradicionals. El repte del segle XXI', a les deu del matí; 'Emprendre per transformar la nostra societat' de sor Lucía Caram, impulsora de la Fundació Rosa Oriol, a la una del migdia; i la del formador Víctor Küppers, 'Ser emprenedor i viure amb entusiasme', a les sis de la tarda.

La presidenta de la XDESC, Marta Fàbregas, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que el congrés girarà al voltant de la idea de buscar un model d'emprenedoria per a dones.

Marta Fàbregas

Les dones hem fet un canvi i hem vist que no hem d'emprendre amb el sistema masculí i ho hem de fer amb el nostre propi sistema.


Fàbregas ha afegit que l'emprenedoria en femení necessita trobar el seu lloc i des de l'associació aposten per un model basat en la cooperació i la col·laboració entre les persones.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.