La Botiga de Peryben tancarà a l'agost després de quatre dècades al carrer de Valldoreix


  • Comparteix:

El comerç es troba al carrer de Valldoreix

El comerç es troba al carrer de Valldoreix

La Botiga de Peryben, situada al carrer de Valldoreix número 47, tancarà les portes aquest agost després de 42 anys a la ciutat per jubilació del propietari. Des del 1978, quan es van traslladar a la principal artèria comercial de la ciutat, els propietaris han consolidat el negoci de tapisseria i roba de la llar. Un d'ells, Josep Lluís Benito, assenyala la feina ben feta i el compliment de compromisos com a secret per mantenir-se durant tants anys.

Benito assenyala la transformació del carrer, que quan van començar permetia el pas de cotxes en els dos sentits i ha acabat sent vianantitzat com un dels canvis més importants que ha patit el comerç. El propietari ha explicat a Cugat.cat que per aguantar més de quatre dècades cal ser rigorós.

Josep Lluís Benito

Tu mateix has de dir que has d'entregar les coses, no anar dient que ja ho entregaràs. I has de donar qualitat, no sempre s'ha de guanyar, a vegades has de perdre però guanyar-te un client.


Benito ha explicat que el públic també ha canviat amb el pas dels anys i l'arribada de moltes persones de fora de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.