La Gala del Comerç reconeix les centenàries botigues Cal Crispín i la perruqueria Llongueras


  • Comparteix:

La 1a Gala del Comerç de Sant Cugat, organitzada per Sant Cugat Comerç (StC), ha reconegut aquest dimarts la trajectòria comercial de dos establiments gairebé centenaris: l'estanc Cal Crispín del carrer Santiago Rusiñol i la perruqueria Llongueras del carrer Major. La trobada, al vestíbul del Teatre-Auditori, ha premiat en la categoria d'Establiment Excel·lent la fleca Serrajòrdia. La botiga El Cuquet, del carrer Mir, ha rebut el reconeixement de la ciutadania a través d'una votació popular.

Teresa Maria Giménez, de Cal Crispín, i Joan Llongueras, de la perruqueria Llongueras, han expressat a Cugat.cat l'agraïment per haver rebut aquest guardó per part de l'associació comercial.

Giménez / Llongueras

Per nosaltres està molt bé. La pega és que qui hauria de recollir-ho ja no hi són. / Tinc clients de tota la vida. Un d'ells té 93 anys i fa 92 que és client nostre.


Una satisfacció que també ha posat de manifest Laura Serrajòrdia i Karim Ladjimi, del taller de pa Serrajòrdia, ubicat al carrer de Valldoreix i que ofereix pa artesanal i altres productes de fleca. Aquest comerç ha rebut el premi a l'Establiment Excel·lent.

Serrajòrdia / Ladjim

Rebre un reconeixement així s'agraeix, perquè hi dediques un esforç. / Som 21 persones i tots hi posem estima.


La presidenta de StC, Aïda Fernández ha posat en valor la celebració de la vetllada, la qual ha viscut d'una manera especial. Es dóna el cas que la seva botiga, El Cuquet, s'ha endut el premi a l'Establiment més popular, triat amb votació oberta. Fernández ha reconegut que s'havia plantejat renunciar al premi.

Aïda Fernández

No vaig voler renunciar perquè, per sobre de tot, em considero comerciant.


L'acte, amb un sopar de gala, ha tingut la presència de 200 persones, representants del teixit comercial de Sant Cugat. També hi han assistit la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta; el diputat de la Diputació Isaac Albert i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat el valor que dóna el comerç per dotar d'identitat una ciutat.

Mercè Conesa

Per una ciutat el comerç genera activitat, vida, riquesa i identitat pròpia.


A la 1a Gala del Comerç també s'ha ofert als assistents la xerrada 'El futur de les associacions de comerciants', a càrrec de la vicepresidenta de l'associació de Professionals dels Eixos Urbans de Catalunya (PEUC), Eva Cabrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.