Entitats i associacions ja poden sol·licitar subvencions municipals per a projectes


  • Comparteix:

Activitats esportives al carrer

Activitats esportives al carrer

El consistori ha obert aquest dimecres el termini perquè associacions i entitats presentin sol·licituds per optar a subvencions per a iniciatives, activitats i serveis de cultura, joventut, educació, esports, medi ambient i polítiques socials. L'Ajuntament aporta més de 177.000 euros per a projectes d'interès públic que es facin a Sant Cugat i que construeixin una ciutat que enforteixi el benestar social. Els interessats a optar a les subvencions per a propostes mediambientals tenen temps fins al 4 de maig. Les sol·licituds per a les ajudes en la resta d'àmbits es poden formalitzar fins al 12 d'abril. Els tràmits s'han de fer a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC).

Amb aquest paquet de subvencions, l'administració local vol donar una resposta de suport financer a les demandes socials de les entitats sense ànim de lucre que, amb la seva actuació, fomenten la cohesió social, la solidaritat, l’educació i l’aproximació de la cultura i a la ciutadania. Les bases de la convocatòria es poden consultar a Santcugat.cat.

Les subvencions es reparteixen en els àmbits d'Educació (53.509 euros), Polítiques Socials (35.000), Cultura i Joventut (40.000), Medi Ambient (14.250), Medi Ambient: animals domèstics (3.500), Esports: Programa 1 (10.000), Esports: Programa 2 (6.000), Esports: Programa 3 (15.000).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.