Esade obté un benefici de vuit milions d'euros el curs 2016-2017


  • Comparteix:

Instal·lacions d'Esade a Sant Cugat / Foto: web Ajuntament

Instal·lacions d'Esade a Sant Cugat / Foto: web Ajuntament

Esade ha tancat el curs 2016-2017 amb una facturació de 103 milions d'euros i un benefici final de vuit milions, rècord històric de l'entitat. Per primera vegada l'escola de negocis ha superat els 100 milions de facturació i ha incrementat un 5% els ingressos respecte al curs anterior. Els beneficis es destinaran a la construcció de la Rambla de la Innovació, situada al campus internacional de Sant Cugat que s'inaugurarà aquest abril, al reforç del professorat i al procés de digitalització.

Per a la directora general d'Esade, Eugenia Bieto, 'era necessari escometre projectes que dotin els campus dels millors espais i recursos per aplicar les metodologies educatives més adequades als canvis tecnològics i socials del moment'.

Bieto, s'ha mostrat molt satisfeta amb els resultats obtinguts, que atribueix 'al compromís per l'excel·lència i la qualitat dels programes i al fet que Esade porta anys apostant per la innovació com a estratègia de llarg abast'. La directora general ha detallat també que les prioritats per a la reinversió dels beneficis obtinguts són l''adequació dels nous espais a les noves metodologies pedagògiques, l'aposta pel claustre de professors i l'impuls de la digitalització'.

Esade subratlla que aquests bons resultats es deuen un increment del nombre d'alumnes matriculats en la majoria dels programes, des dels graus universitaris de Business i Dret, passant pels Master of Science, l'MBA o l'oferta de formació per a directius. A més, destaca que la seva política de control de la despesa i l'impuls de sinergies internes.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.