Sant Cugat Comerç prepara el seu últim sopar abans d'integrar-se a la Federació de Comerciants


  • Comparteix:

L'associació reconeixerà la tasca dels seus expresidents i dels botiguers més antics de la ciutat

L'associació reconeixerà la tasca dels seus expresidents i dels botiguers més antics de la ciutat

Sant Cugat Comerç celebra el proper 23 d'octubre la 25ena. edició del sopar anual del comerç. Una actuació de Toni Albà, l'entrega del premi 'Tota una vida dedicada al comerç' als botiguers més antics de la ciutat i un reconeixement a tots els expresidents de l'entitat són alguns dels ingredients de la celebració.

Es tracta d'una celebració especial, ja que coincideix amb els 25 anys de l'associació Sant Cugat Comerç i amb l'obertura d'una nova etapa per al comerç local, que passa per la futura constitució de la Federació de Comerciants de Sant Cugat. Ho explica la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea

Fa 25 anys que vam començar i ara tanquem una etapa i obrim un nou cicle. Amb la Federació, passarem a ser uns 400 associats.


Durant el sopar, que tindrà lloc al restaurant Can Cabassa, l'actor Toni Albà oferirà una actuació disfressat de rei Joan Carles, i la música anirà a càrrec d'una orquestra que interpretarà els èxits de l'últim quart de segle. A més, Sant Cugat Comerç reconeixerà la tasca de tots els expresidents que han dirigit l'entitat i entregarà l'última edició del premi 'Tota una vida dedicada al comerç', que anirà a mans dels botiguers més antics de la ciutat.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha volgut remarcar que es tracta d'una activitat oberta a tota la ciutadania, tot i que els socis de l'entitat gaudiran d'alguns privilegis.

Maria Eulàlia Egea

És un sopar obert a tothom, botiguers i no botiguers, socis o no. Però aquest any farem pagar un preu simbòlic als nostres associats.


Unes 230 persones van assistir l'any passat al sopar de Sant Cugat Comerç, i la intenció dels seus organitzadors és que enguany la xifra sigui encara més alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.