Dolors Montserrat posa en valor la importància de la indústria farmacèutica en una visita a Ferrer


  • Comparteix:

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha visitat aquest dimarts les instal·lacions de la farmacèutica Ferrer al polígon de Can Magí per inaugurar la nova planta de produccio del medicament Polypill. La ministra ha fet un recorregut per les instal·lacions acompanyada de responsables de l'empresa i del delegat del govern a Catalunya, Enric Millo. Montserrat ha destacat durant la visita la importància de la indústria farmacèutica espanyola i ha posat de relleu la feina feta per l'Estat en aquest àmbit.

El fàrmac, creat conjuntament amb el Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC), es produeix a la ciutat des del 2015 i uneix tres medicaments en una sola pastilla i està indicat per a la prevenció de les malalties cardiovasculars.

La titular de Sanitat ha posat en valor el pes de la indústria farmacèutica a l'Estat com un sector amb alt valor afegit i ocupació de qualitat.

Dolors Montserrat

Ens aporta el valor terapéutic, però també riquesa, crea 40.000 llocs de treball d'alta qualificació i a la vegada és el sector que més inverteix en investigació i desenvolupament.


Montserrat s'ha referit a la polèmica sobre els mestres de Sant Andreu de la Barca i ha manifestat el seu suport als nens i les famílies, que aquest dimarts han rebut la visita de secretaris d'Estat. Montserrat ha remarcat que 'no es pot assenyalar amb el dit a qui pensa diferent' i que espera que 'Catalunya torni a ser una terra de convivència.

Dolors Montserrat

Nosaltres estem cansats que ens assenyalin amb el dit per pensar diferent. Treballem per una terra plena de convivència on no es faci diferències entre ideologies.


Montserrat també ha parlat de la formació d'un govern a la Generalitat i ha manifestat que espera un executiu 'viable, estable i legal' i ha acusat Puigdemont de 'segrestar les institucions catalanes perquè els catalans no s'oblidin d'ell'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.