Recoder demana millores a Renfe i el Quart Cinturó en la inauguració del Sant Cugat Actiu


  • Comparteix:

L'alcalde ha reclamat més infraestructures de transport per no ofegar el dinamisme econòmic de Sant Cugat i la comarca. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions en l'acte d'inauguració de la 9a Mostra Sant Cugat Actiu, que exhibeix l'oferta comercial i empresarial de la ciutat al Parc de l'Arborètum.

Recoder ha destacat l'elevat ritme de creació d'empreses a Sant Cugat, que ens els últims cinc anys s'ha traduït en l'aparició de 300 noves companyies cada any. En total, ja hi ha més de 4.000 empreses, que donen feina a 44.000 treballadors.

Per tal de continuar aquesta tendència, l'alcalde reclama noves infraestructures de transport que no ofeguin el desenvolupament econòmic de Sant Cugat i la comarca.

Lluís Recoder

El desenvolupament econòmic del nostre territori és impressionat, però ens cal que les infraestructures no actuïn de coll d'ampolla.


En concret, Recoder ha demanat el desdoblament de la línia del Vallès dels FGC, la millora de les rodalies de Renfe i la construcció del Quart Cinturó.

De la seva banda, la directora general de Comerç de la Generalitat ha subratllat el dinamisme comercial de la nostra ciutat. Dolors Batallé ha expressat el suport del govern català a les iniciatives de la Federació de Comerciants de Sant Cugat.

Dolors Batallé

Els comerciants de Sant Cugat han treballat col·lectivament per organitzar-se en la Federació. Els donem suport per dinamitzar el comerç.


El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí, ha afirmat que la Mostra Sant Cugat Actiu reflecteix el 'poder econòmic' de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.