Editables, la guardonada santcugatenca dels Premis Cambra


  • Comparteix:

Entrega del premi a Editables / Foto: Twitter Mayte Pérez

Entrega del premi a Editables / Foto: Twitter Mayte Pérez

L'empresa dedicada a l'activitat editorial i llibreria virtual, la santcugatenca Editables, ha rebut aquest dijous a la nit el Premi Cambra 2018 a l'Empresa de Nova Creació. Ha estat l'única representació local enguany en la nit de premis de l'ens cameral terrassenc que, en aquesta edició, ha convocat els empresaris de la demarcació al Teatre La Sala i el Celler Cooperatiu de Rubí. La cerimònia, amb mig miler de persones, ha comptat amb la presència de la regidora de Comerç, Mayte Pérez.

'Per la consolidació d'un projecte emprenedor creatiu d'alt valor competitiu, dirigit des d'una ferma capacitat i visió innovadores'. Per aquest motiu, Editables s'ha alçat amb el premi a l'Empresa de Nova Creació, juntament amb la rubinenca Drones Company.

La impulsora d'Editables, Ángeles Díaz, ha posat en valor l'aposta del projecte pels autors.

Ángeles Díaz

Mimem a l'autor, no mirem el negoci. L'estratègia nostra és aconseguir no la fama sinó un prestigi que vagi unit a la responsabilitat cultural.


Per part de l'Ajuntament, la regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha celebrat el premi a una empresa santcugatenca i ha remarcat l'impuls del consistori a les empreses de nova creació.

Mayte Pérez

Com a Ajuntament procurem fer un cop de mà a les empreses amb l'Oficina d'Atenció a l'Empresa que ajuda a tots els emprenedors que es volen instal·lar a la ciutat.


Editables va néixer fa dos anys de la mà de l'escriptora Ángeles Díaz i aposta per construir catàlegs de qualitat per projectar la tasca de nous autors. Sota el lema 'Ara, empresa', els Premis Cambra també han reconegut amb el guardó al Lideratge Empresarial el fundador de l'empresa IMC Toys, Antonio Bellido. Grup B. Braun España, ha rebut el premi a la Iniciativa Empresarial.

En el seu discurs, el president de la Cambra de Comerç, Marià Galí, ha reclamat de nou una millora en infraestructures, com la finalització del Quart Cinturó, entre Abrera i Terrassa; la connexió de l'A2 i l'AP7 a Castellbisbal i implementacions a Rodalies. També ha apostat per la formació i, sobretot, per donar una estabilitat política al país. Galí ha recordat el terrassenc Josep Rull, conseller destituït a presó, i ha lloat la seva tasca en la conselleria de Territori, i ha reclamat que el nou govern defineixi un projecte de país 'facticle, assolible i assumible.

La gala ha premiat una dotzena d'empreses més, entre elles VIENA Establiments (Terrassa), Dermofarm (Rubí) i Heavymovement (Castellbisbal). La trobada ha anat presidida pel secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.