El laboratori tècnic de Between Technology de Can Solà, a ple rendiment

La consultora s'ha traslladat a Sant Cugat atreta per l'ecosistema empresarial


  • Comparteix:

El laboratori tècnic d'enginyeria de Between Technology, inaugurat oficialment el març passat, ja funciona a ple rendiment. Les instal·lacions santcugatenques, situades al polígon de Can Solà, acullen 15 enginyers, una oficina de càlcul i disseny i un taller per fer muntatges i prototips. L'empresa té actualment 400 treballadors i la decisió d'expandir-se a la ciutat va lligada al fet d'estar més a prop dels seus clients, com Grifols i HP, i acostar-se a l'ecosistema tecnològic del Sincrotró Alba i l'Eurecat.

Between Technology ofereix serveis en diversos sectors com l'aeronàutica, la medicina i la indústria. L'empresa, producte de la fusió el 2015 de dues empreses del sector, té també seus a Barcelona, Madrid, Bilbao, Liverpool, Singapur, Sri Lanka i Suzhou, a la Xina. L'oficina tècnica de Sant Cugat actua com a laboratori d'enginyeria que permet oferir serveis integrals als clients, com ha explicat el director de la secció santcugantenca, Manel Juncosa.

Manel Juncosa

Aquí sobretot fem mecatrònica, la unió de la mecànica i l'electrónica. També fem càlcul i simulació per elements finits i l'assaig del que dissenyem i produïm.


Juncosa ha remarcat la importància de ser a prop d'infraestructures tecnològiques com el Sincrotró i l'Eurecat i d'empreses de primer nivell com les presents a Sant Cugat durant la visita que ha fet la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Joana Barbany, a les instal·lacions. Barbany ha destacat la centralitat econòmica de la ciutat i ha assegurat que l'empresa encaixa a Sant Cugat.

Joana Barbany

És una empresa que té cura de la gent que hi treballa i del producte que fa. Estem molt contents que hagin escollit Sant Cugat, és una empresa que encaixarà molt bé a la ciutat.


La nova planta té capacitat per 25 enginyers i Between Technology treballa ara per poder incorporar els restants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.