Els establiments de Sant Cugat que tenen certificats d'excel·lència de Tripadvisor


  • Comparteix:

Tripadvisor ha entregat una trentena de certificats

Tripadvisor ha entregat una trentena de certificats

Tripadvisor ha reconegut 29 establiments de Sant Cugat amb el certificat d'excel·lència. Aquesta distinció, que arriba a la 8a edició, guardona allotjaments, restaurants i experiències que aconsegueixen constantment 'valoracions positives' dels usuaris del portal. A Sant Cugat hi ha registrats 229 restaurants, 32 experiències, nou allotjaments i set lloguers de vacances.

Cugat.cat ha consultat alguns dels establiments que han rebut el certificat d'excel·lència. La cuinera del Celler d'en Medir Marta Gonzalez i el copropietari de La Piazzetta Salvatore Fauzia creuen que el reconeixement els ajudarà a tenir més clientela.

Marta González / Salvatore Fauzia

Està molt bé perquè trobo que aquest tipus d'opinions que són de la gent del carrer es tenen molt més en compte i aleshores està molt bé que la gent de Sant Cugat valori el nostre treball. / És possible que la certificació del Tripadvisor et permet tenir una referència del restaurant i és possible que ajudi.


D'altra banda, el director del Sabàtic, Victor Moreno, la cuinera del Dakidaya Blanca Mera i l'encarregat del 9 Reinas Maxi Ferlauto s'han mostrat més escèptics amb els efectes que tindrà el certificat en el negoci.

Victor Moreno / Blanca Mera / Maxi Ferlauto

És el premi al treball que fem tots potser ens dóna més visibilitat però això no indica que vingui més gent. / La clientela que tenim és fixa, encara que potser ve algú nou. / Abans estàvem més amunt del rànquing, però el Tripadivsor és tot una mentida.


Segons informa el portal, els guanyadors del certificat d'excel·lència s'han seleccionat amb un algoritme patentat que té en compte la qualitat, la quantitat i la frescor de les opinions dels usuaris, així com la permanència de l'empresa a la web.

Llistat d'espais guanyadors
- Bodega Tomás
- Tapets
- Foodies
- Dakidaya
- Nemesis
- La Piña de Plata
- Restaurant Brau
- El Vi de Deu
- Sugoi
- La Cuina de San Telmo
- El Celler d'en Medir
- A Pompeia
- La Tartine
- Sabàtic
- Il Fornetto
- Mercantic
- Pizzeria La Bota
- Restaurant Masia Can Janer
- Restaurante 9 Reinas
- La Piazzetta
- Rancho el paso
- La Rampa 23
- Kitsune Sushi Bar
- Piccola Cucina Italiana
- El Mexicano de Sant Cugat
- La Jarana Sant Cugat
- La Rita
- Monestir de Sant Cugat
- Plaça d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.