El tercer Tribuna Sant Cugat Empresarial analitzarà l'impacte de l'esport en l'economia


  • Comparteix:

Cartell del tercer Tribuna Sant Cugat Empresarial

Cartell del tercer Tribuna Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial celebra una nova edició del Tribuna Sant Cugat el proper dijous 5 de juliol al CAR on s'analitzarà l'impacte de l'esport en l'economia mundial. Durant la trobada, que tindrà lloc a la set de la tarda, es tractaran temes relacionats amb els drets d'imatge, les apostes esportives i el fenomen dels eSports sota el títol 'Esport i Economia Global'.

L'esdeveniment comptarà amb les ponències del director general de Dorna Sports i vicepresident del FC Barcelona, Manel Arroyo; del CEO de la casa d'apostes esportives Sportium, Albert Eljarrat; de l’exdirectora d’Esports de TV3 i consultora especialitzada en els e-Sports, Pilar Calvo; i del coordinador del Departament de Drets Esportius i relacionals amb la Lliga, de Mediapro, Daniel Margalef. L’acte anirà moderat pel periodista santcugatenc Jofre Llombart.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.