Arriben a Sant Cugat els gelats de Rolls & Co


  • Comparteix:

El nou local es troba al carrer Valldoreix, 62 / Foto: Twitter Rolls & Co

El nou local es troba al carrer Valldoreix, 62 / Foto: Twitter Rolls & Co

La franquícia Rolls & Co obrirà aquest dijous un local a Sant Cugat, al carrer de Valldoreix número 62. El seu producte estrella són els 'rolls', una tècnica procedent de Tailàndia en què els gelats són naturals, frescos i elaborats al moment davant el client sobre una planxa freda i en què es barreja la base, a escollir entre vainilla, iogurt o vegana, amb ingredients i un topping que pot triar el consumidor. L'establiment també oferirà 'waffle roll', uns gofres que es poden personalitzar, i la possibilitat d'elaborar batuts naturals al gust. La gelateria, que donarà feina a cinc persones, obrirà de dotze del migdia a nou de la nit.

El fundador de Rolls & Co, Joan Farran, ha explicat a Cugat.cat que la idea de l'empresa neix d'una tècnica d'elaboració de gelats tailandesa i que, després de dos anys, han pogut obrir els primers establiments.

Joan Farran

Vam agafar sobre un full en blanc el concepte de fer un gelat sobre una placa freda. Vam desenvolupar el concepte de negoci, sent franquiciat, un sistema de treball per servir els gelats en temps relativament ràpids. L'any passat vam posar en marxa el primer local a Cambrils.


Rolls & Co també té previst obrir a Barcelona, Tarragona i Madrid.

Així és com fan els 'rolls'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.