El Centre d'emprenedoria de Ca n'Ametller es reconverteix en un espai 100% públic


  • Comparteix:

El Centre d'emprenedoria de Ca n'Ametller s'ha presentat en societat aquest dimecres com un espai 100% municipal. L'Ajuntament, que passa a ser l'únic gestor del centre, ha aprofitat aquesta nova etapa per posar en marxa el portal web Bebusiness.cat, una nova eina que ha nascut amb la voluntat de donar a conèixer aquest espai i fomentar les sinergies entre l'ecosistema d'emprenedoria de Sant Cugat.

Tot i que la transició de la gestió público-privada a pública 'no ha estat fàcil', segons ha apuntat l'encara tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, l'Ajuntament s'ha mostrat satisfet de com ha acabat tot plegat.

Joana Barbany

Teniem dues opcions o agafar-ho amb alegria i il·lusió i acabar on hem acabat, amb un centre públic, espectacular i amb uns residents amb uns projectes molt interessants o l'opció d'enfadar-nos i que fos molt complicat. Van escollir l'opció de tirar-ho endavant i de mirar de solucionar-ho. Així ha anat i estem molt contents que hagi sigut així.


L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor el paper que el centre d'emprenedoria té en el foment de l'economia i innovació a la ciutat.

Carmela Fortuny

El desenvolupament econòmic el podem entendre des de moltes mirades; des de la lluita contra l'atur, l'ocupabilitat, la necessitat que es continuïn implantant empreses importants a la nostra ciutat però també a donar oportunitat. Això des de l'Ajuntament ho podem fer amb altres sectors amb els que creem xarxa per tirar endavant l'emprenedoria.


Actualment una vintena d'empreses i start-ups resideixen al centre d'emprenedoria. Del total de 88 places que ofereix el centre, 40 ja estan ocupades per emprenedors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.