Tres pimes de Sant Cugat acceleren el seu creixement de la mà de PIMEC i la Diputació


  • Comparteix:

Foto de família de les 48 pimes que han participat al programa 'Accelera el creixement' / Foto: Diputació de Barcelona

Foto de família de les 48 pimes que han participat al programa 'Accelera el creixement' / Foto: Diputació de Barcelona

Les pimes santcugatenques Cartobol, Maison Hogar Decoración i VeoSat, són tres de les 48 empreses que ha accelerat el seu creixement de la mà de PIMEC i la Diputació de Barcelona amb la sisena edició del programa 'Accelera el creixement'. L'objectiu de la iniciativa és que aquestes empreses obtinguin un pla de creixement i d'acció i les eines de suport per necessàries. A canvi, els impulsors demanen que les companyies tinguin la voluntat d'invertir en el seu creixement, que tinguin tres treballadors o més i almenys cinc anys de vida.

Les empreses han tingut l'acompanyament d'experts en quatre àrees de gestió empresarial durant nou mesos, han elaborat un pla de creixement i se'ls ha donat suport en la seva execució.

En aquestes sis edicions han passat pel programa 297 empreses. Per comarques, aquestes provenen majoritàriament del Vallès Occidental (26%), Baix Llobregat (20%) i Vallès Oriental (15%), que amb una mitjana de 21 treballadorsdesenvolupen la seva activitat al sector industrial (59%) i facturen de promig 3,1 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.