Tres empreses de Sant Cugat participen a les missions comercials internacionals de La Cambra


  • Comparteix:

Aquest primer semestre s'han generat 578 oportunitats de negoci al mercat internacional / Foto: Cambra de Terrassa

Aquest primer semestre s'han generat 578 oportunitats de negoci al mercat internacional / Foto: Cambra de Terrassa

Les empreses santcugatenques Manusa Door Systems, Sistemas de Publicaciones Informaticas i Palex Medical han participal a les missions comercials internacionals que organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Les companyies santcugatenques són tres de les 55 empreses del país que han generat 578 oportunitats de negoci a 18 països el primer trimestre de l'any.

Manusa Door Systems ha centrat la seva missió comercial a Polònia i Eslovènia. Amb un mercat de 38 milions de consumidors, un dels més grans d'Europa, Polònia continua sent un país atractiu per a la producció de manufactures industrials, com el cas de la companyia que fa 50 anys que desenvolupa tecnologia per portes automàtiques. En el cas d'Eslovènia compta amb importants reserves de petroli, carbó i zinc i té un dels majors i els principals sectors productors de béns d'equip son la indústria de l'automoció, transformació de metalls, producció de maquinària, química, farmacèutica i paperera.

Sistemas de Publicaciones Informaticas ha visitat Panamà, Costa Rica i Guatemala. Amb 16 milions d'habitants, Guatemala és el país més gran del centre d'Amèrica i compta amb incentius per a la promoció d'inversió estrangera. Costa Rica és una de les democràcies més consolidades d'Amèrica i amb un clima d'inversió molt favorable gràcies a l'estabilitat política i els alts nivells d'educació. Panamà, que, amb una posició geoestratègica especialment privilegiada de connexió entre els oceans Atlàntic i Pacífic a través del Canal de Panamà, s'ha convertit en un potent hub d'empreses.

Finalment, Palex Medical, dedicat al sector de la salut, ha treballat les seves oportunitats a Mèxic, el segon mercat més gran d'Amèrica Llatina i que destaca per les possibilitats de negoci que ofereix al sector sanitari i els equipaments mèdics, entre d'altres. Considerat el major exportador de l'Amèrica Llatina, és un mercat estratègicament situat en el continent americà que actua com a plataforma d'entrada de productes i serveis a la resta dels països del continent americà.

De cara al segon semestre, la Cambra de Terrassa desenvoluparà un pla d’acció format per un total de quatre missions de prospecció a nou països: Bielorrúsia, Letònia i Lituània, els Emirats Àrabs i Kuwait, Geòrgia i Armènia i Singapur i Malàisia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.