CaixaBank agafa el relleu a Viena a la Casa Maristany


Temes relacionats

Viena tanca el restaurant de la plaça de Lluís Millet (28/mai/18)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'edifici / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de l'edifici / Foto: Google Maps

CaixaBank implantarà a la Casa Maristany, ubicada a la plaça de Lluís Millet, una nova oficina. D'aquesta manera, l'entitat financera agafa el relleu a Viena com a llogater d'aquest palauet del 1927. La intenció del banc és ubicar en aquest espai el seu nou model d'oficina Store amb la qual vol reforçar el seu posicionament a Sant Cugat, segons ha informat a Cugat.cat la companyia.

CaixaBank compta amb 206 oficines d'aquest model Store, que va començar a implantar el 2013 amb l'objectiu d'oferir un nou model d'atenció personal basada en la transparència i la proximitat.

La nova oficina s'ubica a l'emblemàtica casa construïda per Josep Sala i Comas com a residència d’estiueig del fabricant de pianos Ròmul Maristany. És un edifici d’estil francès amb porxo neoclàssic, galeria de gust noucentista, balustrada sobre la cornisa i mansarda al coronament. La mansarda s’obre amb finestrals capçats amb frontons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.