Sant Cugat tindrà la primera cafeteria de gats

El local, al carrer de la Creu, permetrà l'adopció


  • Comparteix:

El local obrirà al setembre / Foto Qgats Cat Cafè

El local obrirà al setembre / Foto Qgats Cat Cafè

Sant Cugat tindrà la primera cafeteria de gats a mitjans de setembre, sota el nom de Qgats Cat Cafè. El local, que estarà situat al carrer de La Creu 31, permetrà l'adopció per als usuaris que passin una avaluació prèvia. També es tracta del primer local d'aquestes característiques a la comarca.

La propietària del local, Mari Fortuño, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que després de viatjar pels Estats Units i Anglaterra va descobrir aquest tipus de comerç. Va deixar la feina i gràcies als seus contactes amb protectores d'animals va encetar el projecte.

Amb referència a les adopcions, caldrà que la casa de l'interessat estigui habilitada i que aquest passi una avaluació, igual que l'adoptant. L'avaluació la farà una protectora.

Mari Fortuño

Tu veus la interacció que tens amb el gat si connecteu, si el gat realment se sent bé a prop teu. I si tu vols adoptar el gat m'ho comuniques i es passarà un procés d' adopció


Per Fortuño, Sant Cugat és el lloc ideal per a un espai d'aquesta modalitat. La propietària ha afirmat que tant les begudes com el menjar seran ecològics i que la decoració 'serà espectacular'.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.