L'atur augmenta al juliol a Sant Cugat

119 persones augmenten la llista de desocupats


Temes relacionats

Lleuger descens de l'atur a Sant Cugat ( 4/jul/18)


  • Comparteix:

La llista de persones sense feina al municipi va incrementar-se el mes de juliol, amb 119 persones. Suposa un increment del 4,7% respecte al juny i també un augment d'un punt percentual amb relació a fa un any. Són dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat

A la comarca, el nombre de persones a l'atur és de prop de 49.000 persones, 478 més que al mes anterior. Al conjunt del Vallès Occidental, Sant Cugat apareix com la segona ciutat on més s'ha incrementat l'atur després de Terrassa.

Comarques de Barcelona
L'atur es va incrementar al juliol en 177 persones respecte el mes anterior, fins arribar a les 276.944, segons dades publicades aquest dijous pel ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Des de juliol del 2012, l'atur no pujava a Barcelona en aquest mes i es trenquen així cinc mesos consecutius de caigudes del nombre de desocupats. Amb relació amb el juliol de 2017, a Barcelona el nombre de persones sense feina s'ha reduït en 15.333 persones, el 5,25% menys, i suposa encadenar 61 mesos de descensos interanuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.