L'app d'entrega de menjar domicili d'Uber arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'app d'entrega de menjar a domicili d'Uber, Uber Eats, ja està disponible a Sant Cugat. La companyia ofereix comandes sense import mínim i amb més de 40 restaurants de 18 tipus de cuina diferents. El servei de l'aplicació està disponible de dilluns a diumenge, de dotze del migdia a dotze de la nit. Els usuaris poden comprovar la disponibilitat del servei a la seva zona introduint l'adreça d'entrega a l'app o a través del web.

L'aplicació permet a l'usuari saber en tot moment on es troba la seva comanda i el temps mitjà d'entrega és de 30 minuts.

Uber Eats es basa en les eleccions de l'usuari per recomanar-li restaurants en funció dels seus gustos i les seves preferències. El client també pot consultar la valoració que els altres usuaris fan dels diversos establiments i filtrar les opcions en funció del tipus de cuina, el preu i el temps estimat d'entrega.

L'eina arriba a Sant Cugat després d'aterrar a Barcelona a l'abril. Actualment funciona a més de 290 ciutats de tot el món i col·labora amb més de 100.000 restaurants. Pròximament, la companyia té previst obrir a altres ciutats de l'àrea metropolitana i abans d'acabar l'any ha anunciat que arribarà a l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramanet.

L'aplicació està disponible per a iOS i Android.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.