ADE Vallès celebrarà la primera edició dels seus premis a la Masia Ca'n Ametller

La vetllada serà el 30 de novembre


Temes relacionats

Mónika Blasco, nova presidenta d'ADE Vallès, reivindica el mateix tracte per a homes i dones empresaris (31/gen/18)


  • Comparteix:

Un dels actes d'aquest any d'ADE Vallès / Foto: ADE Vallès

Un dels actes d'aquest any d'ADE Vallès / Foto: ADE Vallès

L'Associació de Dones Directives Empresàries i Professionals (ADE Vallès) celebraran la primera edició dels seus premis a Sant Cugat. La gala serà el 30 de novembre a la Masia Ca'n Ametller a les vuit del vespre.

L'entitat de dones empresàries entregarà quatre guardons en les categories de premi a la constància, premi a la creativitat, premi emprenedoria i premi a home amb els valors d'ADE, a més d'un premi honorífic que ja s'ha adjudicat a la consellera de l'Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Gener.

La resta de reconeixements s'aniran fent públics durant les properes setmanes i el mateix dia de la gala. La cita comptarà amb una ponència a càrrec de l'experta en finances i comerç exterior, Mercè Brey, i la presentació de la periodista vallesana, experta en noves tecnologies i fundadora del portal Quedem On Line, Mariola Dinarés.

Per assistir a la vetllada cal pagar una entrada general de 40 euros, 30 per a sòcies d'ADE Vallès i de 37 pels acompanyants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.