Sant Cugat Empresarial organitza un debat sobre la diversitat en els equips directius


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una edició passada de 'Converses d'Innovació' / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una edició passada de 'Converses d'Innovació' / Foto: Localpres

Sota el lema 'Dona i talent', l'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) debat aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre la importància de la diversitat en els equips directius d'una empresa amb una tertúlia a l'Hotel Sant Cugat. La directora de Comunicació i RP d'HP Barcelona, Eva Blanco; la regidora d'Innovació i Govern Obert de l'Ajuntament i directora general de Societat Digital de la Generalitat, Joana Barbany; i la directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé; participaran en aquesta conversa moderada pel vicepresident de SCE, Manel Farré.

La xerrada, que ha exhaurit les inscripcions, forma part del cicle 'Converses d'Innovació', la tertúlia-col·loqui i sopar anual de Sant Cugat Empresarial i que permet a empresaris i professionals establir vincles.

El debat anirà seguit d'un sopar relacional amb un espai de 'networking' que permetrà continuar la tertúlia entre participants i ponents. El preu general de l'entrada és de 40 euros i de 25 per als associats de SCE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.